Na het voetbal toernooi

Na 5 partijtje van 15 minuten te hebben gespeeld had ik behoorlijk last van mijn rug en spieren. Ik moest nog 1 uur en 15 minuten in de auto zitten, wat natuurlijk ook niet echt meehelpt. Na 30 minuten even gestopt om mijn rugpijn oefeningen te doen. Dit ontlaste mijn lage rug aanzienlijk. Na thuiskomst nog even heerlijk warm gedoucht en daarna lekker uitgebreid en rustig alle rugpijn oefeningen uitgevoerd. Nu heb ik alleen nog wat spierpijn in mijn benen, maar dat is normaal als je in 1x je spieren zo gebruikt.

Eerste bericht

Vandaag vrijdag, einde van de week, behoorlijk druk geweest en geen last van mijn onderrug. De rugpijn oefeningen heb ik door de drukte wat laten versloffen, maar ik heb wel heel goed op mijn houding gelet. Afgelopen maandag had ik een montageklus waarbij ik veel de trap op en af moest, daardoor heb ik wel last van spierpijn in mijn bovenbenen, maar ook dat is al bijna weg.

Morgen doe ik mee met het bedrijven voetbaltoernooi van een klant van mij. Ik ben benieuwd hoe het zal gaan.